سلام...و ضمن تشکر از پیامک ات..و با سلام ویژه به عزیزم ..فیروز ......................................................................................... دوبیتی ..قمر قمر...مرا یاده ... نابرده رنج گنج میسر(می شود) مزد آن گرفت جان برادر که کار (نکرد)....انداخت .......................و به نوعی هم یاد داریوش اقبالی افتادم که این شعر را با آن صدای حزن آلودش ..انگار که تفریحی خوانده ....................... (این رادیو زمانه ی مستفیض کننده این اواخر ..که.برای من مرتب ایمیل می فرستد..دربخشی اشاره ای داشت که خانم چلپی ..از نواده گان مولانا..آنهم بعد از 22 نسل..فرموده که مولانا ..(ترک )بوده.. از نوع ..(.دکتر رحیمی) خدا کند نباشد.... به هموطن خوبم سعید (بر نخورد) و ایشان اظهار بی اطلاعی..در همان مصاحبه ی ایمیلی... که از این خانم چه می دانم نبیره کبیره... انتظار نمی رفت..که چنین اظهار نظری بفرمایند..ودرست نگفتند..حالا به قول شاملوی بزرگ...نازنین..چه فرق می کند که مولانا ترک باشد رشتی باشد..اصفهانی باشدو یا اصلن ایرانی بودن اش ..در اصل قصه مگر فرقی هم دارد.. هر فرزانه ای که به جهان امروز راه پیدا می کند به نظر من..بین المللی می شود..به نوعی انتر ناسیونال .... و جالب اینکه در انتهای همین ایمیل ارسالی اشاره به فردوسی شده.. که ..قصه را در سایت زمانه باید مخاطب پی بگیرد.. این سازمانه یه وقتائی ملل ...آمده و به نوعی یاد واره ای از این فرزانه گرفته.که باید می گرفت..چرا که آثار و ابنیه ی نوشته های مولانا..جهانی ست و می تواند به نوعی به رنجها و آلام انسان ها ..شاید مرحمی باشد..و...بماند که در یک شوی تلویزیونی الوطنی ..من دیدم که شنیدم آدمکی از تبریز ..شعر سعدی را به نام مولانا خواند و مورجی ( مجری) خوش الحان هم انگار نه انگار که بابا سوتی داده..گفت..دست مریزاد و یا چنین چیزی... تا یادم نرفته...خانم اسماعیل زاده... معنی این جمله را برای من تعریف کن (حافظ یکی از شاعران بدون نغز ایران است..) ظاهرن به نقل از محمد شهری نوشتی... منتظرم..............................
سلام این آهنگ داریوش اقبالی را نشنیده ام سعید جوان نازنینی است و زحمت کشیده است من او را تحسین می کنم مصاحبه را خواندم از سادگی آن خوشم آمد در مورد فردوسی هم مسئله ی شما کجاست؟ این جمله ی آخر که در مورد حافظ می گویید کجاست؟
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
من هم به سهم خودم موفقیت وی را تبریک میگویم. سفر سختی بوده. خیلی سخت.
سلام...و ضمن تشکر از پیامک ات..و با سلام ویژه به عزیزم ..فیروز
.........................................................................................
دوبیتی ..قمر قمر...مرا یاده ...
نابرده رنج گنج میسر(می شود)
مزد آن گرفت جان برادر که کار (نکرد)....انداخت
.......................و به نوعی هم یاد داریوش اقبالی افتادم که این شعر را با آن صدای حزن آلودش ..انگار که تفریحی خوانده
.......................
(این رادیو زمانه ی مستفیض کننده این اواخر ..که.برای من مرتب ایمیل می فرستد..دربخشی اشاره ای داشت که خانم چلپی ..از نواده گان مولانا..آنهم بعد از 22 نسل..فرموده که مولانا ..(ترک )بوده..
از نوع ..(.دکتر رحیمی) خدا کند نباشد....
به هموطن خوبم سعید (بر نخورد) و ایشان اظهار بی اطلاعی..در همان مصاحبه ی ایمیلی... که از این خانم چه می دانم نبیره کبیره... انتظار نمی رفت..که چنین اظهار نظری بفرمایند..ودرست نگفتند..حالا به قول شاملوی بزرگ...نازنین..چه فرق می کند که مولانا ترک باشد رشتی باشد..اصفهانی باشدو یا اصلن ایرانی بودن اش ..در اصل قصه مگر فرقی هم دارد..
هر فرزانه ای که به جهان امروز راه پیدا می کند به نظر من..بین المللی می شود..به نوعی انتر ناسیونال ....
و جالب اینکه در انتهای همین ایمیل ارسالی اشاره به فردوسی شده..
که ..قصه را در سایت زمانه باید مخاطب پی بگیرد..
این سازمانه یه وقتائی ملل ...آمده و به نوعی یاد واره ای از این فرزانه گرفته.که باید می گرفت..چرا که آثار و ابنیه ی نوشته های مولانا..جهانی ست و می تواند به نوعی به رنجها و آلام انسان ها ..شاید مرحمی باشد..و...بماند که در یک شوی تلویزیونی الوطنی ..من دیدم که شنیدم آدمکی از تبریز ..شعر سعدی را به نام مولانا خواند و مورجی ( مجری)
خوش الحان هم انگار نه انگار که بابا سوتی داده..گفت..دست مریزاد و یا چنین چیزی...
تا یادم نرفته...خانم اسماعیل زاده...
معنی این جمله را برای من تعریف کن
(حافظ یکی از شاعران بدون نغز ایران است..)
ظاهرن به نقل از محمد شهری نوشتی...
منتظرم..............................
سلام
این آهنگ داریوش اقبالی را نشنیده ام
سعید جوان نازنینی است و زحمت کشیده است من او را تحسین می کنم
مصاحبه را خواندم از سادگی آن خوشم آمد
در مورد فردوسی هم مسئله ی شما کجاست؟
این جمله ی آخر که در مورد حافظ می گویید کجاست؟